Velkommen til utstillingsåpning og Barnas verdensdager

BVD 17Fredag 21. april kl.16 er det utstillingsåpning i Galleri Elgen, der kunstnere er barnehagebarn. Barnas verdensdager starter lørdag 22. april med drageopptog fra Domus kl. 11.30. Etter det går det slag i slag med diverse aktiviteter tilpasset hele familien. Arrangementet er gratis. Plakat. Velkommen!

Program:

 

Fredag 21. april kl. 16.00
Åpning av utstilling i Galleri Elgen. Deltakere Sivil-Saras eventyrbarnehage, Eggen barnehage, Lekestua barnehage, Kvikne barnehage, Fåset barnehage, Haverslia barnehage, Tronstua barnehage.

Lørdag 22. april:
kl. 11.30 Drageopptog i sentrum, fra Brannstasjon - gjennom Amfi - til Rådhusplassen.
kl. 12.00 Åpningskonsert med Nord-Østerdal Musiker og Skogstua Barnehage i Nystua.
Etter åpningskonserten åpner aktiviteter, verksteder og matmarked.
kl. 13.30 og kl. 14.30 Forestillinger på verdensscenen.

 

 

Barnas verdensdager er en familiefestival der hele familien kan reise verden rundt, helt gratis. På Barnas verdensdager kan man oppleve kulturuttrykk fra mange verdenshjørner gjennom å prøve selv på verkstedene, se de kulturelle innslagene på verdensscena, få smaksopplevelser på matmarkedet, delta på aktivitetene, se utstilling og flott dekor.

 

Barnas verdensdager passer for både store og små i familien. Det er ingen aldersgrense og alle aktiviteter er gratis!


Barnas verdensdager startet i 1999 som en del av Oslo World Music Festival.

I Mangfoldsåret 2008, ble det åpnet opp for at Barnas verdensdager skulle kunne slå rot i andre deler av landet og nå arrangeres det Barnas verdensdager i alle fylker.

 

Tynset hadde Barnas verdensdager for første gang i 2012. Vi har hatt besøk av mange spennende artister, flinke barn og et stort og nysgjerrig publikum. Arrangementet er et stort samarbeidsprosjekt på tvers av ulike kulturer, med mange spennende kulturuttrykk.

Publisert av: Gosia Kveberg
21.04.2017