17. mai tog i Minecraft

mandag 17. mai 2021, 00.00 - 22.00

Informasjon

Klikk for stort bilde 

Skogliv.no startet digitalt 17. maitog i fjor, og det ble en suksess! I år har enda flere byer og kommuner i Norge blitt med på den digitale feiringen - Tynset kommune er blant disse.
Tenk at vi får vårt helt eget tog som går gjennom et mini-Norge bygget i spillet med mange kjente landemerker.
Om det dukker opp noen kjente bygg fra Tynset i spillet er i skrivende stund uavklart - men vi håper!

Det går mange tog hele 17. mai. Alle tog starter fra Slottsplassen i Oslo, og går så raskt ut i løypa. Togene styres av automatiserte figurer, og flere spillere vil vise vei og sørge for at alle vet hvilke tog som skal gå når.

Slik blir du med:

Du må ha mobil, nettbrett eller PC for å bli med. Du går til flerspiller/multiplayer på Minecraft og logger inn med adressen 17mai.skogliv.no. 
Merk: Dette er en Minecraft tilkoblingsadresse, ikke en internettadresse. Serveren du kobler deg på er åpent fra kl. 07.00 til kl. 22.00.

Hvis du støter på utfordringer, finner du svar på de fleste spørsmål her: hvordan bli med på 17. maitoget i Minecraft.

Nå går toget vårt?

Toget for Tynset kommune starter klokken 19.00.

Kronprinsfamilien til stede på Skoglivs 17. maitog i Minecraft

Program 17. mai i Minecraft 2021

Ikke hørt om Minecraft?

Minecraft er er et svenskutviklet sandkassespill for PC, mobil og spillkonsoller, som lar spilleren bygge og rive ned konstruksjoner av kuber i en 3D-verden. Se mer om Minecraft her: Minecraft på Wikipedia

Om Skogliv.no:

Skogliv.no ble opprettet sommeren 2018 etter at NRK Super la ned sin Minecraft-server Ragnarok. De som står bak skogliv.no jobbet frem til da med NRK Super, hvor de oppdaget nytten og gleden barn og unge hadde av å ha et sted på internett hvor de kan oppholde seg innenfor trygge rammer, passet på av voksne. Et digitalt fristed hvor de kan være seg selv, men også være trygge på at det er voksne personer på dette fristedet som de kan kontakte om det skulle være behov.

Sted

Tynset
 

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender