Byfest 2023

lørdag 1. juli 2023 18.00 - søndag 2. juli 2023 01.00

Informasjon

CC Cowboys Byfest, plakat. Illustrasjon - Klikk for stort bilde

 

Tynset Byfest 2022 ble en kjempesuksess, og vi kjører derfor på med en ny Byfest i 2023! 

Tynset Torv fylles med liv og røre, god mat og drikke, og fantastisk musikk. Med hele fem innslag/band fra scenen kan ikke dette bli noe annet enn en utrolig flott sommerkveld! 

Billetter koster kr. 220,- inkl. avgift og kjøpes på tynsetkulturhus.no. Alle under 18 år får gratis inngang sponset av Sparebank1 Østlandet. NB! - disse billettene må også "kjøpes" på nett, kategorien heter "gratisbillett nett".

Årets hovedartist er CC Cowboys!

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom, vær trofast mot deg selv og ditt publikum.

Det prisvinnende bandet har skapt norsk musikkhistorie gang på gang siden 1990, med en meritt- og hitliste – for ikke å snakke om billettsalg – som vitner om at de jevnlig har truffet så til de grader blink.

Men Magnus Grønneberg og kompani vil heller spille enn å sette seg godt til rette på en pidestall. Med folkekjære låter som «Harry», «Tigergutt», «Når du sover», «Kom igjen» og «Kanskje du behøver noen», samt nye låter som «Lykken er noe å se frem til» og «Gamlebyen» kan du oppleve CC Cowboys live sommer og høst 2023 i utvalgte byer.

 

Ogras inntar scenen etter CC Cowboys, med Tynset-brødrene Filip og Aleksander Eidsvåg.

Ogras er et band med opprinnelse fra Rauma som spiller bl.a. rock og folkrock. De spilte bl.a på Livestock sommeren 2022, til full jubel og dansefest blant publikum.

Musikalsk tas du med over balkanske vidder, innom støvete sirkustelt og irske puber, drevet fram av en engasjerende frontmann og en dynamisk besetning av gitar, bass, trommer og tangenter, trompet, mandolin, fele og banjo. Ogras framfører sin egen, melodiske og oftest feststemte musikk, med røtter i rock og punk, og et eget tekstunivers inspirert av virkelige livshistorier – triste og lykkelige skjebner i et omreisende sirkus.

De som så langt har opplevd Ogras live, kan vitne om en enestående, god og smittende stemning, på og foran scena, et «hatteføk» med allsang, dans og en lykkerus som fortsatt sitter i kroppen neste morgen.

 

Tynset kulturskole stiller opp og sparker i gang festen kl. 18.00.

 

Vi får også oppleve de lokale bandene Memory Lane og White Spire.

Memory Lane er et rockeband fra Tynset bestående av erfarne musikere med lang fartstid i en rekke band og musikalske prosjekter.  Bandet ble dannet for å spille musikk og ha det gøy sammen, samtidig som det skal være kvalitet over det hele.

Repertoaret består av kjente coverlåter, både gamle klassikere og nyere låter.  Det legges vekt på variasjon, så her finner man låter med masse trøkk og driv i, samt noe mer rolig.  Memory Lane er et energisk rockeband. Ikke bare skal det låte bra, det skal også se tøft ut også.

 

White Spire er et hardtslående rockeband som spiller låter fra de siste 5 tiår.

Med en energisk kvinnelig vokalist i front med et helstøpt band i ryggen serverer vi et forrykende liveshow som gjør at hockeysveisen reiser seg og spandexen ryker. Vi tar publikum tilbake til rockens storhetstid, med lukta av skinn, whiskey og øl.

I løpet av kvelden får du høre låter fra bl.a Led Zeppelin, Deep Purple, Gun´s´ Roses, Iron Maiden og Volbeat m.fl.

Pris voksen: 220

Pris barn: 0

Aldersgrense: 0

Sted

Tynset Torv
 

Kontakt

Tynset kommune
 

Legg til hendelsen i din kalender