NRK TV-aksjonen 2019 CARE – «Nå er det hennes tur»

TV-aksjonen NRK går i år til CARE og deres arbeid for at fattige kvinner i noen av verdens mest sårbare områder skal få tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og gjøre sin stemme hørt i samfunnet. Aksjonsdagen er søndag 20. oktober.

TV-aksjonen har vært arrangert hver eneste høst siden 1974, og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker. Totalt har TV-aksjonen samlet inn ni milliarder kroner.

12 rodeledere i Tynset organiserer ca. 70 bøssebærere som skal besøke alle husstander i Tynset kommune denne søndagsettermiddagen.
Ta godt imot bøssebærerne!
Bøssebærerne kan kun ta imot kontanter. Dersom du ikke har kontanter kan du også betale med VIPPS mens bøssebæreren venter – på den måten registreres bidraget ditt på din kommune.

Tynset kommune takker alle som stiller opp med innsats for TV-aksjonen!

Les mer om TV-aksjonen på http://.blimed.no

Rodeledere i Tynset kommune:
Berit E. Ween – Kvikne
Mariann Hagen – Nytrøa
Anne Grete Røsøyvåg – Lonåsen
Elin Jordet – Eggen/Neby
Hilde H. Müller – Fåset/Fådalen
Gøril Storeng – Aaen/Telneset
Gunn Engen – Tylldalen
Ingeborg Heggem – Brydalen
Morten Sandbakken – sentrum
Annbjørg Røe – sentrum