Nytt smittetilfelle i Tynset kommune

Klikk for stort bilde

Tynset kommune fikk melding om en person som ble bekreftet smittet av koronaviruset.

Vedkommende er bosatt utenfor distriktet og hadde flere ærend på  Tynset.

5 nærkontakter på Tynset ble testet og satt i karantene. Den smittede personen var innom Spar-butikken 16. desember mellom ca. kl. 13.50-14.00.

De ansatte som var på jobb på dette tidspunktet blir testet av kommunen og vil returnere på jobb ved negativ test.

Tynset kommune ønsker at personer som var på Spar-butikken 16. des fra ca. kl. 13.50-14.00 er ekstra årvåkne på symptomer og har lav terskel for å teste seg.

Vi vil også opplyse om at Folkehelseinstituttet anbefaler at studenter og tilreisende fra områder med høy smittespredning tester seg, selv om man ikke har symptomer.

Testinga kan fange opp personer som er smittet, men er et øyeblikksbilde og er et tillegg til rådet om få nærkontakter, som fortsatt er det aller viktigste.

Vi har opprettet et ekstra telefonnummer for avtale om testing. Nummeret er 969 45 932 og åpen mandag 21/12 og tirsdag 22/12 mellom kl. 10.00-14.00. Testing vil foregå samme dagen mellom kl. 16.00-18.00.