Pressemelding 10. september

Vi har lagt bak oss en rolig uke med tanke på pandemien.
Det er gledelig å se at våre innbyggere fortsatt lojalt støtter opp om teststrategien. Det meldes om noe høyere sykefravær både på arbeidsplassene og oppvekstsentrene i kommunen. Fraværet skyldes stort sett en vanlig høst forkjølelse. Som vår kommuneoverlege poengterte i kriseledelsens møte i dag: «Vanlig høstforkjølelse er et godt tegn. Folk begynner å møtes igjen, livet vender tilbake til normalen og nå får immunforsvaret vårt jobbe igjen.»  
Vi ønsker å ha fokus på det positive, samtidig som vi fortsatt oppfordrer til testing, være hjemme når man er syk og sørge for rene hender.  Tilbudet om testing for Tynsets innbyggere på lørdager står fortsatt. Drop - in time i morgen, 11. september, fra kl. 10.00-11.00. Oppmøte ved Tjønnmosenteret. 

Nasjonalt synes det også som om smittesituasjonen stabiliserer seg noe. Kanskje det er resultater av vaksinasjon og immunitet vi ser en antydning av? I så fall er det godt nytt.  

Mange vil trolig bruke mye tid i skogen og til fjells de påfølgende uker. Det er god rekreasjon, så da er det bare å håpe på flott høstvær. Ønsker dere uansett hva dere skal bruke tiden deres på, en god helg og en fargerik og flott høst.

Med hilsen 🍁🍂

Merete Myhre Moen

ordfører