Støttetelefon for alle voksne

På grunn av korona-viruset og alle tiltakene som begrenser vårt daglige liv, vet vi at mange nå kan kjenne på bekymring. De som føler seg ensomme fra før, kjenner på ekstra ensomhet nå. Mange bekymrer seg for egen og andres helse, eller familiesituasjon.

Trenger du noen å snakke med om;

• redsel for smitte
  • frustrasjon og/eller kjedsomhet
  • at du er satt i karantene, blitt permittert eller annen utrygghet
  • at alt vi har vært vant til er snudd på hodet
  • bekymring for deg selv eller noen av dine
  • ensomhet
  • stress eller indre uro

I denne situasjonen er det helt normalt og forståelig at den psykiske helsa vår blir utfordret.

Det vi vet kan hjelpe i en slik situasjon, er å snakke med andre om våre bekymringer.

Vi i Psykisk helsetjeneste i Tynset kommune ønsker derfor å tilby åpne telefonlinjer på hverdager mellom 0900-1500 for voksne som ønsker kontakt. Ingen bekymring er for liten, og vi har selvfølgelig taushetsplikt.

Du kan ringe Støttetelefon på nummer: 916  37  921

Du finner oss også på Facebook: «Støttetelefon for alle voksne i Tynset kommune»