Arrangementer

Sommer på Savalen - sommeraktiviteter hele sommeren

Gå til Sommer på Savalen

Savalen Fjellhotell arrangerer familiedager i hele sommer fra 3. juli til 6. august. De inviterer til et variert program, der man kan finne moro for hele familien. Kl.12-13 mandag til lørdag har barna blant annet mulighet til å gå på nisseskole hos selveste julenissen!
Sted: Savalen 2500 Tynset, med utgangspunkt i Savalen Fjellhotell.
Last ned Facebooksiden
Send e-post til post@savalen.no
Tlf. 62471717
Sted: Savalen.
Arrangør: Savalen Fjellhotell & Spa

Høgget utendørskonsert 19. august

Tema for årets utekonsert i Høgget er «Stas på Teigen med Anita Skorgan og Prima band». Konserten er viet Teigens musikk gjennom hele hans karriere, der både Prima band og selveste Anita Skorgan blir med på hyllesten.

Gå til informasjonssiden om konserten
E-post: info@hogget.no
Gå til facebooksiden
Gå til kontaktskjema​​​​​​​

 

Rausjødalen Setermeieri

Rausjødalen Setermeieri holder åpent hver dag mellom 11 og 17 fra den 2. juli til den 31. juli. Hver søndag kl. 13 i åpningsperioden holder de gratiskonsert med flinke musikere og lager forskjellige tradisjonelle matretter man kan smake på. 

Her kan man også hilse på dyr, og oppleve naturen via natursti, fjelltur eller bading. 

Søndag 9. juli arrangeres det familiedag med spennende aktiviteter rettet spesielt mot barn, slik som skattejakt og mulighet til å prøve seg på å kinne smør.

Torsdag 20. juli arrangeres det temadag med Jon Holm Lillegjelten om historien til de tre kirkene Tynset, Bardu og Tolga.

Adresse: 2540 Tolga. Ta av ved bomvei fra Brydalen og følg veien helt frem.
 

Gå til Facebooksiden
Tlf.: 993 35 677
 

Tron Talks 20 - 22. oktober 2022

En festival for filosofi og musikk som arrangeres hvert år i Tynset og Alvdal. TronTalks utfordrer tankene ved å utforske skjæringspunktet mellom det nye og det kjente gjennom samtale, musikk og presentasjoner. 

Årets festival handler om følelsenes plass i vårt liv, og på festivalen kan man blant annet høre Hedvig Montgomery, Sigurd Hole, Ane Dahl Torp og Kari Steihaug. Programmet slippes 4. august.

Gå til nettsiden trontalks.no
Gå til kontakt for Tron Talks
Gå til Facebooksiden til Tron Talks

Anno Musea i Nord-Østerdal - sommeraktiviteter hele sommeren

Anno Musea i Nord-Østerdal har i sommer mange fine arrangementer som viser frem den rike historien i Nord-Østerdalen. Her finnes det noe for både store og små.

Blant annet arrangeres det krokveld for påmeldte den 30. juni ved Tynset museums- og historielag, med både folkemusikk og bar. Kontakt museet for billetter.  

Den 1.juli er det sommeråpning av Museumsparken, med åpningssermoni kl. 12 og gratiskonsert fra kl. 13. Dagen fylles også av spennende foredrag, og utstillinger, samt håndverk- og lekeaktiviteter for barn.  

Bla ned for å lese mer om alt som foregår på Tynset i sommer. Om du er nysgjerrig på kalenderen for fjellregionen kan du se mer i kalenderen. Gå til kalenderen.

Adresse: Bygningene ved Musea i Nord-Østerdalen i Tynset finner du i Kongsveien 6. Museumsparken ligger i Parkveien.

send e-post til nord@annomuseum.no
Tlf.: 477 57 253
Gå til Facebooksiden til musea.

Vinterarrangement

Barnas julemarked
Arrangeres på Savalen to helger rett før jul. Gå til hjemmesiden for Savalen
Tlf.: 62 47 17 17
Send e-post til post@savalen.no

Femundløpet
Hver vinter arrangeres Femundløpet, et langdistanse sledehundeløp med noen av verdens beste hundekjørere. Start- og målgang er i Røros, men løypa har ofte sjekkpunkter i Tynset kommune.
På Neby er det etablert et dog drop-punkt fra 2020-2022, der det er mulighet for å se hundekjørerne. Gå til hjemmesiden for Femundløpet