Tynset Byfest/Norsk Spekematfestival 2024

fredag 21. juni 2024 16.00 - søndag 23. juni 2024 01.00

Informasjon

Helgen 21. - 23. juni 2024 braker det løs med Byfest, Spekematfestival og Fjellfri på Tynset Torv.

 

Tynset Byfest håper å gjenta suksessen fra foregående år, og sammen med Norsk Spekematfestival og Fjellfri håper vi det blir ei innholdsrik og forhåpentligvis solrik og varm sankthanshelg 2024!

Lørdag kveld slår vi til med stor-konsert på Torvet med både lokale band og tre nasjonale artister som bidrar med både stemning og rockefot.

Norsk Spekematfestival stiller med boder og aktiviteter både fredag og lørdag, og konsert med SieGubba og lokale band fra scena på Torvet fredag kveld. - Norsk Spekematfestival

Fjellfri har sitt arrangement lørdag på dagen. - Fjellfri

Konsertbilletter kjøpes her:

Fredag: https://checkout.ebillett.no/145/events/27916/purchase

Lørdag: https://checkout.ebillett.no/145/events/27917/purchase

Vi kjører på med "Early-bird" pris for deg som bestiller før 1. april: billettene koster kr. 300,- for en dag, og kr. 500,- for begge dager.

Fra 1. april koster billettene kr. 350,- for en dag, og kr. 600,- for begge dager.

Årets hovedartist er Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga med samarbeidet "Heimafrå"!

Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga har endeleg slege seg saman att for eit nytt prosjekt!  

Fyrste singel «Ingenting å vera redd for» kom i vår. Den sparka i gang eit travelt år for den populære duoen. Den 22. juni kjem dei til Tynset og spelar opp med låtar fra sitt doggfriske album «Langt heimafrå», ei plate delvis spelt inn i Irland og med Atlanterhavet rett utanfor studiovindauget. Det er no ti år sidan sist duoen spelte inn plata «Heimafrå» til stor jubel, og på denne konserten kan det nok også bli sjansar for å høyre nokre fine låtar som har kvilt – lenge nok. 

Sidan sist har Ingebjørg Bratland blitt ein av dei største artistane i Noreg, medan Nordstoga har fortsett med å levere ei rad med album som publikum og kritikarar har elska. Når Ingebjørg og Odd slår seg i lag, er det aldri langt til den rike folkemusikkarven dei begge har med seg fra barndommen. Men musikken deira når likevel langt utover fjellheimen i Vinje. Uansett kor du kjem frå, kan me lova at du aldri kjenner deg «Langt heimafrå» med denne duoen på scena. 

Vel møtt til ein akustisk, morosam og stemningsfull konsert med to artistar med særdeles god smak – dei er nemleg kvarandres største fan. 

Etter Ingebjørg og Odd er det Carina Dahl som entrer scena!

Norges dronning av festmusikk, Carina Dahl er klar for konsert på Tynset Torv 22. juni 2024. Med sine humoristiske dansbare låter, og et dynamisk show blir det både trøkk og sårbarhet.

Og en energi som er til å ta og føle på!!! Er det du eller Carina som er best på fest??

Lokale band stiller både før Ingebjørg og Odd, og etter Carina på lørdag og musikken starter fra scena allerede kl. 18.30!

Vi gleder oss til å høre hva artistene og bandene har å by på!

 

Sted

Tynset Torv
 

Kontakt

Tynset kommune
 

Legg til hendelsen i din kalender