Kunsten er gitt av Sparebanken Hedmarks kunstfond og kunstneren er Christian Sunde. Vi håper og tror at det nye kunstverket vil vekke mye oppmerksomhet, spesielt utover vinteren da mørket faller på og temperaturen beveger seg nedover på minus. Kunstverket vil lyse hvitt frem til -10 grader. Når gradestokken overstiger -10 vil den skifte farge som følger:

-10-20 grader- turkis lys

-20-30 grader-blått lys

Over 30 grader- rosa lys

Vi gleder oss til å se variasjonene gjennom vinteren, og Tynset kommune vil igjen benytte anledningen til å takke for den flotte gaven!

Vil du vite hva som skal til for  å øke din bedrifts lønnsomhet og gjennomslagskraft, slik at bedriften kan vokse?

Les mer om FRAM - vekstinspirator. (PDF, 2 MB)

Nå starter snart besiktigelsen av eiendommer i Tynset. Eiendommene skal besiktiges i 2018 og 2019, fortrinnsvis i sommerhalvåret.

Her er informasjonsbrosjyren (PDF, 3 MB) som i disse dager blir sendt ut til grunneiere som betaler eiendomsskatt i Tynset.

Besiktigelsen er en utvendig befaring der fakta om eiendommen blir registrert. Det er ikke nødvendig for kommunens arbeid at eier er tilstede.

Eiendomsskatteloven gir imidlertid eier rett til å være tilstede ved besiktigelsen. Dette må i så fall meldes skriftlig, gjerne på e-post, til kommunen innen 25. juni 2018.