Ung i Tynset

UNGDOMSKONTAKT i Tynset kommune er Elise Brennhaug Fristad.

Hvem er ungdomskontakten for?

I ungdomstiden skjer det store forandringer med deg både fysisk og psykisk. En ungdomskontakt vet mye om ungdommer og hvilke utfordringer ungdommer kan stå ovenfor. Noe av det viktigste ungdomskontakten gjør, er derfor å prate med ungdommer om små og store ting, vanskelige ting og fine ting. Dette skjer både gjennom organiserte aktiviteter, individuelle samtaler, i friminuttet på skolen eller på kontoret i rådhuset. 

Ungdomskontakten er til stede for alle ungdommer i alderen 13-24 år og deres foreldre/foresatte. Ungdomskontakten er en trygg voksen som tar ungdommer og deres behov på alvor. Det er et lavterskeltilbud som er gratis å benytte seg av. 

Hvor treffes vi? 

Du kan treffe ungdomskontakten på ungdomsskolen, videregående skole, fritidsklubben, ute i sentrum/offentlige arrangementer eller på kontoret i 5 etg på rådhuset. Ungdomskontakten er også tilgjengelig på telefon på hverdager fra kl. 08.00 til 15.30. Ungdomskontakten er fleksibel i forhold til avtaler utenom dette. 

Hva kan jeg snakke med ungdomskontakten om? 

Alle ungdommer kan snakke med ungdomskontakten om ALT!

  • Venner
  • Tanker og følelser
  • Sex, seksualitet og kjønn
  • Konflikter i hjemmet, på skolen eller i vennegjengen
  • Alkohol og rusmidler 
  • Økonomi og jobb 
  • Kulturforskjeller

Har ungdomskontakten taushetsplikt?

 JA. Det betyr at det du som ungdom velger å fortelle, kan ikke ungdomskontakten fortelle videre utenat det er greit for deg. 

MEN! 

Ungdomskontakten har meldeplikt. Det betyr at om du forteller noe som kan være til skade for deg selv eller mennesker rundt deg, så må ungdomskontakten gå videre med dette. Dette skjer ikke uten at ungdomskontakten informerer deg om det. 

Trenger du, vennene dine eller familien din hjelp, men vet ikke hvordan? 

Ta kontakt med ungdomskontakten, slik at vi kan sette deg i kontakt med andre som kan hjelpe deg. 

Elise Brennhaug Fristad, tlf. 488 66 501

Kontakt

Elise Brennhaug Fristad
Vernepleier
E-post