Interkommunalt politisk råd Nord-Østerdal

Interkommunalt politisk råd for Nord-Østerdalen er et samarbeidsorgan for kommunene Os, Tolga, Tynset, Rendalen, Alvdal og Folldal.

Rådet skal arbeide for å bedre rammebetingelsene for innbyggere, næringsliv og offentlig virksomhet i regionen, innen blant annet infrastruktur, helsetjenester og utdanningstilbud. Rådet ønsker å fremme samarbeid for å gjøre Nord-Østerdal enda mer attraktiv for enda flere.

Regionrådgiver for IPRNØ er Silje Frogner Tangen.

Gå til e-post silje.frogner.tangen@tolga.kommune.no

Regionrådgiver Silje Frogner Tangen. Foto - Klikk for stort bildeRegionrådgiver Silje Frogner Tangen. Tynset kommune.

Gå til samarbeidsavtale for IPRNØ (PDF, 128 kB)

Interkommunalt politisk råd for Nord-Østerdalen ønsker ditt fotobidrag og du kan vinne 2500,-! IPRNØ ønsker å vise frem regionen vår med andre typer bilder enn kun flotte naturbilder og vil gjerne ha med mennesker på bildene!

De ønsker å vise frem folkene og aktivitetene, vise hva man gjør på jobb og i fritiden. Bildene kommer til å komme på IPRNØ sin hjemmeside etter hvert.

Frist: 1.mars 2024. Send ditt bilde til: silje.frogner.tangen@tolga.kommune.no

Silje Frogner Tangen